Thursday, 17 December 2015

instagram bedak kertas


Assalamualaikum blogger sekalian.. mesti ramai yg ada instagram kan?
ape kata kita sama2 tambah follower jom. btw saya jual bedak kertas. apa tu bedak kertas? okey. bedak kertas ni sama macam clean n clear oil control film 


but2,bedak kertas ada keistimewaan dia. nak tahu apa?.
bedak kertas ni 2 in 1 (oil control + bedak)
okey lepas kia hilangkan minyak pasti make up hilangkan?
sekarang dont worry lagi sebab sambil hilangkan minyak,bedak kertas akan tambah bedak pada wajah kita pada tempat yang kita hilangkan minyak. dia akan bagi effect foundation pada wajah. 
jom lah try. sesuai untuk apa jua jenis kulit.
1 pek ada 50 sheet dan harganya RM20 include postage.
tapi kalau beli 10 pek harga akan jadi RM15 untuk 1 pek.
kalau nak boleh hubungi 010-5751747

kalau nak maklumat lebih lanjut,bolehlah ke instagram saya @penyejuk_mataku

okay ni lah dia bedak kertas.

okay,kembali ke instagram tadi. jom follow saya n i will follow u back. tapi dengan syarat kenalah dm saya or anta mcg di cbox yg menyatakan yang awak follow dah follow. kalau x nanti saya x follow back pulak kang. dm sye lah senang.
ajak kawan2 ramai2 follow deh,
ni lebih kurang cam segmen jugaklah kan. hehe..


"Saya nak menang tudung bawal crepe"




selamat ulang tahun cik noodle. smoge Allah merahmati kehidupan cik noodle.





Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2


Tuesday, 8 December 2015

bedak kertas





bedak kertas,produk yg msih baru lg di Malaysia.. 
nk tau klebihan bedak kertas ni?
ok,here we go
-
-
-
-

  • 2 in 1 (bedak+oil film)
  • memberi effect foundation
  • muka bebas minyak
  • tidak meyumbat pori wajah
  • sesuai untuk makeup touch up
  • kecil dan mudah di bawa
  • mudah dipakai
  • mudah dicuci(wudhu friendly)
  • sanitasi terjamin(disposable)
  • natural(sesuai untuk semua tona kulit)


anda x perlu lg menggunakan oil film yg menyerap minyak ttp menanggalkan bedak dan mengakibatkan wajah kelihatan bertompok.
anda juga x perlu gunakan compact powder dikhalayak rmai utk makeup.


cara pakai produk ni mudah je,pastikan peluh di lap terlebih dahulu. n then apply to ur face..

sumber bedak : kaolin(mineral semulajadi)
ada 50 sheets dlam 1 pek..

bg pelajar sekolah,pasti x dibenarkan same skali bawak make up kan ke sekolah?..
jgan rsau,bedak kertas penyelesaiannya..
letak dlam kocek,ble2 mase boleh guna..
x perlu lg bwak bedak compact scare syap2..
cepat!!
grab it..
try dlu sekali jom..
harga sye jual : RM20 include postage
tp klau bli 10 pek : sye jual RM15 include postage..

okey,klau berminat,bleh whatsapp : 010-5751747
bleh follow instagram : penyejuk_mataku

Saturday, 3 January 2015

First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking .


Hi Blogger ,
Jom join "First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking" by http://life-of-lyene.blogspot.com/ . Tujuan segmen ni untuk tambah kawan dan tingkatkan pengunjur blog .. 
** Klik BANNER untuk join sekali :) .


Tarikh tamat segmen 21 January 2015 .

kelahiran Nabi Muhammad SAW iaitu kekasih Allah..