Tuesday, 12 January 2016

IV Mist

Assalamualaikum semua. arini saya nak share produk yang dah ramai orang cuba dan Alhamdulillah banyak feedback dari orang ramai.
produk ini telah mendapat kelulusan Kemeterian Kesihatan Malaysia,GMP dan merupakan keluaran Bumiputera Muslim. No KKM : NOT 140703823K.
okey, nak tahu kelebihan IV Mist ni. jom tengok gambar ni.


okey. nak tengok testimoni pengguna? okey jap ea.











ada lagi sebenarnya testimoni IV Mist ni. berdasarkan testimoni ini pon kita boleh lihat sendiri kehebatan IV Mist ini. jom lah try. jangan buang masa lagi.
1 botol berharga RM25 exclude postage. In Shaa Allah penggunaan secara konsisten akan membuahkan hasil yang menakjubkan.
sebarang pertanyaan boleh contact saya : 010-5751747.

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH




Assalamualaikum

Klik Sini Untuk Join
GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016


NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.
-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI
 (9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)

Shawls Giveaway by Lollipop Manis


GIVEAWAY : KENANGAN MANIS 2015



Segmen yang menarik perhatian saya kerana segmen ni ringkas and padat, apa yang padatnya? padatnya pada kenangan manis pada 2015 yang membuatkan saya teruja untuk sertai segmen ini.
okey tahun 2015 struggle lah sikit sebab SPM,tapi xdelah struggle mana. nampak kesungguhannya bila nak exam lah. hehe. kenangan manis bila kami kawan2 rapat sangat dengan sorang teacher yang sangat sporting. we love her so much. she treat our class like her children. rindu nak dapat teacher macam ni lagi. btw ada jugak cikgu2 lain yang sporting. selalu bawak makanan masa kelas. n ada jugak cikgu yang kita boleh share masalah dengan dia. sehari sebelum exam,masa mintak maaf dengan cikgu tu,cikgu kata yang dia tahu saya ada masalah tapi kenapa saya x luahkan, masa tu Ya Allah,sebaknya hati ni bila tahu ada cikgu sanggup dengar masalah kita. teresak2 menangis. tapi inilah kenangan manis saya. x tahu dekat u nanti macam mana. kenangan di sekolah sungguh bermakna. i miss u cikgu2. :)