Tuesday, 12 January 2016

GIVEAWAY : KENANGAN MANIS 2015



Segmen yang menarik perhatian saya kerana segmen ni ringkas and padat, apa yang padatnya? padatnya pada kenangan manis pada 2015 yang membuatkan saya teruja untuk sertai segmen ini.
okey tahun 2015 struggle lah sikit sebab SPM,tapi xdelah struggle mana. nampak kesungguhannya bila nak exam lah. hehe. kenangan manis bila kami kawan2 rapat sangat dengan sorang teacher yang sangat sporting. we love her so much. she treat our class like her children. rindu nak dapat teacher macam ni lagi. btw ada jugak cikgu2 lain yang sporting. selalu bawak makanan masa kelas. n ada jugak cikgu yang kita boleh share masalah dengan dia. sehari sebelum exam,masa mintak maaf dengan cikgu tu,cikgu kata yang dia tahu saya ada masalah tapi kenapa saya x luahkan, masa tu Ya Allah,sebaknya hati ni bila tahu ada cikgu sanggup dengar masalah kita. teresak2 menangis. tapi inilah kenangan manis saya. x tahu dekat u nanti macam mana. kenangan di sekolah sungguh bermakna. i miss u cikgu2. :)

4 comments:

  1. Goodluck okay :) dari segmen sama .

    ReplyDelete
  2. biasanya cikgu seorg pendengar yg baik..
    hani tau sbb hani juga seorg cikgu :)

    thanks sudi join segmen blog hani ye..

    ReplyDelete

sila komen disini.. komen anda amat dialu-alukan..